+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

Safaritent huren Frankrijk

  1. LP Safaritent huren Frankrijk

Safaritent huren in Frankrijk

Wil je een safaritent huren in Frankrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Glamping in Frankrijk is ontzettend populair en steeds meer mensen huren een compleet ingerichte safaritent. Wij verhuren compleet ingerichte safaritenten op hoogwaardige campings in Frankrijk. De campings zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen en iedere camping is uniek op zijn eigen manier. Hou je van bergen en wandeltochten of wil je liever relaxen aan het strand? Er zit meestal wel een camping tussen die past bij jouw wensen en die van je gezin.

Een safaritent huren in Frankrijk?

Kies je voor Villatent, dan kies je niet zomaar voor een safaritent in Frankrijk! Onze tenten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Je hoeft alleen je kleding en tandenborstel uit te pakken en je kunt direct genieten van je welverdiende vakantie. Op slechts een paar uur rijafstand begeef je je in een compleet andere wereld. Je kunt genieten van veelzijdige natuur, een bourgondische levensstijl en prachtige, historische steden. Ga je op vakantie met kleine kinderen? Dan is het wel zo fijn als je binnen een dag op de camping bent. Geen inpakstress meer, geen gebroken nachten op een luchtbedje en niet meer zitten op een klapstoeltje… dat verdien jij toch ook?

Luxe kamperen in Frankrijk? Doen!

Onze compleet ingerichte safaritenten staan op verschillende plekken in Frankrijk. Iedere locatie heeft zijn eigen bijzonderheden. Zo kun je glampen tussen de woeste bergen met uitzicht op de bergtoppen van meer dan 3.000 meter hoog, op een viersterrencamping aan de Côte d’Azur óf op een landgoed van een kasteel uit de 15e eeuw. Kortom: Er is voor (bijna) iedereen wel een geschikte glamping in ‘La douce France’.