+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

✅ Gratis omboekgarantie
Zorgeloos op vakantie met Villatent
✓ Boek met garantie

Luxe tent huren Frankrijk

  1. Luxe tent huren Frankrijk

Een luxe tent huren in Frankrijk

Een tent huren in Frankrijk om je vakantie in door te brengen. Wat een heerlijk vooruitzicht! Nu nog een mooie tent en organisatie vinden die aansluiten bij jullie vakantieplannen. Bij Villatent nemen we vakantievieren serieus. En vooral jouw vakantie! We doen er namelijk alles aan om te zorgen dat jullie hele vakantie op rolletjes verloopt. Zo verhuren we niet alleen luxe tenten in Frankrijk, maar staan die tenten ook altijd op de leukste campings. Zodat je niet alleen geniet van een mooie tent, maar ook van de omgeving en alle faciliteiten op jullie camping.

 

Een tent huren in Frankrijk die aansluit bij jullie verwachtingen

Bij het huren van een tent word je soms teleurgesteld. Omdat de tent veel ouder is dan gedacht of omdat de inventaris toch níet zo compleet is als vooraf werd geschetst. Gelukkig hoef je daar bij ons niet bang voor te zijn. Onze Villatenten zijn allemaal namelijk perfect onderhouden en ook met die inventaris zit het wel goed. Zo slaap je bij ons op heerlijke bedden of doe je een lekker dutje in de hangmat die ook bij jullie tent hoort. Voor het bereiden van de maaltijden hoef je ook de tent niet uit, zowel in de keuken als op jullie Outdoorchef gasbarbecue kan je de heerlijkste diners voorbereiden.

Genieten van al het moois in Frankrijk

Breng je je vakantie door in een Villatent in Frankrijk, dan heb je het vakantiegevoel dubbel te pakken! Eerst al omdat Frankrijk natuurlijk het perfecte vakantieland is. Waar je je ook bevind in dit mooie land, aan de kust of in de Alpen, Frankrijk heeft altijd een mooie vakantie voor jullie in het verschiet! Heerlijke temperaturen, prachtige landschappen en ook de cultuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Onze Villatenten staan verspreid over Frankrijk, dus waar je ook heen wilt: er is altijd een Villatent in de buurt!

Een tent huren in Frankrijk op de leukste campings

Een groot deel van de vakantiepret hangt af van de camping waarop je verblijft tijdens je vakantie. Daarom zoeken we bij Villatenten alleen de leukste campings uit voor onze Villatenten. Zo weet je zeker dat je op vakantie met Villatent altijd op een camping terecht komt met diverse faciliteiten, in het hoogseizoen vaak een actief animatieteam en een leuk zwembad. Daarnaast kijken we naar de klantvriendelijkheid van het personeel en de reacties die de campings krijgen van andere vakantiegangers op Zoover.

Alles tot in de puntjes geregeld tijdens jouw vakantie

Als je een tent huurt in Frankrijk wil je er niet achteraf achter komen dat de camping toch niet zo goed bij jullie reisgezelschap past. Daarom staat er bij alle campings een uitgebreide omschrijving en hebben we een indeling gemaakt op basis van thema’s. Daarnaast geven we je graag een persoonlijk advies over jullie vakantie. We kennen al onze campings van binnen en buiten en weten dan ook precies welke camping past bij jouw wensen. Willen jullie een tent huren in Frankrijk voor een heerlijke vakantie? Dan ben je bij Villatent aan het juiste adres!