Villatent
Glamping in de zomervakantie

Glamping in de zomervakantie

 
  • Luxe safaritenten in Europa
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Glamping in de zomervakantie voor de hele familie

De keuze voor glamping in de zomervakantie is vaak snel gemaakt. Want deze zorgeloze manier van vakantievieren is geschikt voor iedereen. Gezinnen met kinderen, maar ook koppels of vriendengroepen genieten van de luxe van glamping. Je verblijft bij glamping in een luxe safaritent, waarin alles aanwezig is wat nodig is voor jullie vakantie. Daardoor hoef je vrijwel niets van huis mee te nemen en kan het ontspannen op vakantie direct bij aankomst al beginnen. Onze tenten staan altijd op kindvriendelijke campings, waardoor er veel speelkameraadjes zijn voor de kinderen.
 

 

Waar genieten jullie deze zomervakantie van glamping?

Onze Villatenten vind je verspreid over de mooiste vakantielanden. Natuurlijk kan je lekker dichtbij huis in Nederland terecht, maar ook in landen als Frankrijk en Spanje vind je onze tenten. Daarnaast staan onze tenten in Kroatië en Italië. Op de kaart vind je de precieze locaties van alle campings waar je onze tenten staan. Heb je een voorkeur voor een bepaalde regio? Dan vind je op de kaart gemakkelijk de campings in die regio. Ook kan je met onze thema’s zoeken op bepaalde eigenschappen van een camping. Bijvoorbeeld een rustige ligging of leuke dorpjes en steden die in de buurt liggen.  Zo vind je een camping die perfect past bij jullie wensen!

Wat kan je verwachten van onze Villatenten?

Kies je voor een vakantie in een Villatent, dan kies je voor een vakantie vol luxe en comfort. Bij aankomst staat er een volledig ingerichte tent op jullie favoriete camping. Hierin vind je niet alleen goede bedden en comfortabele meubels, ook is er veel kastruimte en een keuken met inventaris. Pannen, servies, een waterkoker en een Nespresso automaat, het is er allemaal! Daarnaast beschikken veel van onze tenten over eigen sanitair. De tent heeft dan een badkamer met douche, toilet en wastafel. In onze tenten ben je echt van alle gemakken voorzien!
 

Glamping in de zomervakantie op de mooiste campings

Bij vakantievieren is natuurlijk de tent belangrijk, maar ook de camping waarop je verblijft heeft een belangrijk aandeel in jullie vakantieplezier. Wat betreft de campings zorgen we er dan ook voor dat het jullie aan niets ontbreekt. Alle campings hebben minimaal 3 sterren en goede recensies op Zoover. Veel faciliteiten, vriendelijke medewerkers en natuurlijk een mooie locatie. Onze campings hebben het allemaal. Ontdek al onze campings en kies degene uit die bij jullie past!

Boek vandaag nog jullie glamping zomervakantie!

Veel van onze tenten zijn voor de zomervakantie snel volgeboekt. Zeker de campings die populair zijn onder gezinnen. Hebben jullie dus een camping gevonden die voldoet aan jullie wensen? Boek dan vandaag nog jullie glamping in de zomervakantie! Zo weet je zeker dat jullie de aankomende zomervakantie doorbrengen op de camping van jullie voorkeur. 
Heb je vragen over een camping, wil je een persoonlijk advies of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met al je vragen en ook voor een advies over de camping die het beste bij jullie past kan je natuurlijk bij ons terecht! Boek jullie vakantie en laat de voorpret vandaag nog beginnen!