Villatent

Glamping tijdens het naseizoen

 
  • Naseizoen korting
  • Safaritenten met eigen sanitair
  • De leukste campings in Nederland

Aanbieding: geniet van glamping in het naseizoen!

Kun jij glamping nog niet missen? Dat hoeft ook helemaal niet! Ook in september kun je terecht in onze compleet ingerichte Villatenten. Plan snel je vakantie, midweek of weekend weg en geniet van extra veel voordeel.

 

Glamping in het naseizoen; een fijne afsluiter van het jaar 

Nog even genieten van een ontspannen vakantie aan het eind van de zomer of in de herfst, glamping in Nederland in het naseizoen leent zich hier perfect voor. Het ideale moment om je terug te trekken, tot rust te komen en tijd door te brengen met de mensen om je heen. Kom nazomeren en geniet van het buitenleven met de luxe van thuis!

Beleef de natuur tijdens jouw Villatentvakantie

Iedereen kijkt uit naar een langverwachte vakantie. Wat is een betere manier om ervan te genieten dan in een Villatent? In onze tenten kuun je het buitenleven ten volle beleven. Natuurlijk kan je de vogels horen fluiten door het tentdak, maar je kan ook genieten van het echte kampeergevoel op jouw overdekte terras. En is het echt mooi weer? Dan is het natuurlijk het perfecte moment om jouw eigen Villatent hangmat uit te proberen!

Boek vandaag nog jouw vakantie in het naseizoen

Kan je deze nazomer helemaal tot rust komen in een luxe safaritent? Van alle gemakken voorzien, zoals comfortabele bedden, mooi loungemeubilair en een volledig uitgeruste keuken, maar toch met een echt kampeergevoel. Is dat niet wat je wilt meemaken in een vakantie? Plus, het is een makkelijke manier om kennis te maken met glamping. Boek dus vandaag nog jouw eigen Villatent! Kijk welke tenten beschikbaar zijn op de door jou gewenste data en gebruik de filters om de camping te kiezen die aan jouw wensen voldoet. Weet je het niet zeker? Wij helpen u graag, dus neem contact met ons op met telefoonnummer: +31 (0)85 301 08 98