Villatent
Glamping in de herfstvakantie

Glamping in de herfstvakantie

 
  • Voordelig glampen in de herfstvakantie
  • Compleet ingerichte safaritenten
  • De leukste campings in binnen- en buitenland

Glamping in de herfstvakantie

Glamping in de herfstvakantie? Voor de herfstvakantie denk je misschien niet zo snel aan een vakantie in een tent, maar dat is absoluut mogelijk! Op veel van onze buitenlandse campings is het nog heerlijk vertoeven, maar ook in Nederland kun je zeker nog genieten van het najaar. De meeste Villatenten in Nederland beschikken over een split-unit waarmee je de tent lekker kunt verwarmen. Niets staat jouw herfstvakantie in een Villatent nog in de weg. Dus waar wacht je nog op?!

 

Een relaxte herfstvakantie met glamping

Tijdens glamping met Villatent zijn jullie van alle gemakken voorzien. Een eigen keuken met complete inventaris, waar je zowel snelle als uitgebreide maaltijden kunt bereiden. De grote koelkast met vriesvak biedt genoeg plaats voor al jullie boodschappen! Daarnaast vind je in de tent comfortabele meubels en fijne bedden. Op de veranda staat een lange tafel waar ruimte genoeg is voor het hele gezelschap. En hebben jullie geluk met het weer? Dan kan je tussendoor een lekker dutje doen in jullie eigen hangmat! Ook jullie eigen Outdoorchef gasbarbecue staat klaar voor een gezellige barbecue met elkaar.

Kamperen in luxe – en dat was het! Comfort gecombineerd met het echte campinggevoel. Twee heerlijke relaxweken achter de rug! – Familie Köster verbleef op camping Le Lac Blue

Een herfstvakantie vol leuke activiteiten

Boek je een vakantie met Villatent, dan hoef je je tijdens de vakantie zeker niet te vervelen! Op onze campings en in de omgeving is namelijk van alles beleven. Veel campings hebben faciliteiten zoals een zwembad, sportfaciliteiten en de mogelijkheid om een hapje te eten. Daarnaast liggen onze campings in heel verschillende omgevingen. Denk aan een camping omringd door prachtige natuur, of juist een camping die dicht bij veel leuke steden ligt! Ongeacht wat jullie leuk vinden om te doen op vakantie: er zit zeker een geschikte camping tussen onze ruim 50 campings!

 
 

Meer inspiratie nodig?

Zit jouw ideale camping er niet tussen? Bekijk dan snel ons complete campingaanbod.
Bekijk ons complete campingaanbod