Villatent
Safaritent Glamping

Safaritent glamping

 
  • Safaritent voor max. 6 personen
  • In 5 Europese landen
  • Ook met privé sanitair

Glamping in een safaritent

Altijd al van glamping in een safaritent willen genieten? Bij Villatent bieden we hiervoor de perfecte mogelijkheid. Je verblijft bij ons niet alleen in een luxe safaritent, je komt ook altijd terecht op de leukste campings. Die campings bevinden zich niet alleen in Nederland, maar in verschillende fijne vakantielanden. Geniet bijvoorbeeld van glamping in een safaritent in Frankrijk, Italië, Spanje of Kroatië. Al deze landen lenen zich natuurlijk perfect om een heerlijke vakantie te beleven. Ga jij voor glamping aan de Spaanse Costa Brava of verblijf je liever aan het Gardameer in Italië? Ontdek snel de mogelijkheden van Villatent!

Wat houdt glamping in een safaritent precies in?

Wat is glamping eigenlijk? Glamping is een manier van vakantie vieren die steeds populairder wordt. En dat vinden we bij Villatent ook niet vreemd. Glamping houdt namelijk in dat je wel in een tent verblijft, maar daarbij het comfort en de luxe van thuis hebt. Deze vorm van luxe kamperen zorgt ervoor dat je niet je hele huisraad hoeft mee te nemen op vakantie en ook geen tent meer hoeft op te bouwen bij aankomst. Je ervaart daarentegen wel het echte buitenleven, wat kamperen zo fijn maakt. Tijdens glamping in een safaritent van Villatent slaap je dan ook niet in een gewone tent, maar in een luxe tent, die van alle gemakken is voorzien.

Alles voor jouw vakantie aanwezig

Glamping staat vooral voor een zorgeloze manier van vakantie vieren. Daar hoort bij dat je je niet druk hoeft te maken om zaken als een lek luchtbed, een barbecue die niet werkt of met je afwas over de camping lopen. Onze safaritenten voor glamping, die we Villatenten noemen, zijn namelijk compleet ingerichte tenten geschikt voor maximaal 6 personen. Zo is er een complete keuken + keukeninventaris aanwezig, zodat je niks van huis hoeft mee te sjouwen. Daarnaast staan er luxe meubels in de tent, slaap je in een fijn bed en is er genoeg kastruimte aanwezig. Daarnaast heb je in veel Villatenten de beschikking over een luxe badkamer, maar je kan ook kiezen voor een tent zonder sanitair.

 

Verschillende activiteiten tijdens jouw vakantie in een safaritent

Kies je voor glamping in een safaritent, dan wil je natuurlijk ook graag op pad. In de omgeving van onze campings zijn altijd de leukste activiteiten te beleven. Van rustig wandelen tot raften of bergbeklimmen: het kan allemaal geregeld worden vanuit jouw Villatent. Tijdens het zoeken van een camping die bij je past kan je selecteren op één of meerdere thema’s die aansluiten bij je ideale vakantie. Zo vind je gemakkelijk een safaritent op een glamping die bij jou en je vakantiewensen past!

Alles voor jouw perfecte vakantie

Bij Villatent doen we er alles aan om te zorgen dat jouw verblijf in onze Villatent een glampingvakantie wordt om nooit meer te vergeten. Allereerst helpen we je graag met het vinden van de juiste camping, neem dus gerust contact op voor een persoonlijk advies! In de aanloop naar je vakantie zijn we altijd bereikbaar voor al je vragen. Ook op de camping zijn er altijd vriendelijke medewerkers die klaarstaan om van jouw vakantie in een safaritent een succes te maken. Ervaar in onze safaritent wat glamping nu echt inhoudt! Bekijk de beschikbare Villatenten of neem contact met ons op.

 
Boek een safaritent op een glamping