Villatent

Glamping op kleine campings

Kleine campings en glamping, dat gaat prima samen!

Kleine campings en glamping lijkt misschien een moeilijke combinatie. Immers staan veel glampingtenten op wat grotere campings en lijken er weinig opties te zijn voor mensen die niet van grootschalig houden. Maar we hebben goed nieuws, want bij Villatent hebben we ook voor de liefhebbers van kleinere campings een fijne vakantieplek. Naast de Villatenten die op grotere campings staan, zijn er ook opties om juist voor kleinschaligheid te gaan, ook tijdens jullie glampingvakantie! Daarbij zitten er kleine campings tussen die dichtbij prachtige natuurgebieden liggen. Voor de rustzoekers en natuurliefhebbers hebben we dus zeker de perfecte Villatent in ons aanbod.

De voordelen van kleine campings en glamping

Gaan jullie graag op vakantie naar kleine campings, maar dan wel volledig verzorgd en zonder alle zorgen? Kleine campings en glamping is een combinatie die vaak niet samengaat. Maar met een Villatent ervaar je wél de rust van een kleine camping en níet het geregel van zelf een tent opzetten of een gebrek aan faciliteiten. Daarnaast is er de gezelligheid die past bij een kleine camping. Bijvoorbeeld met meerdere Villatenten op één veld, waardoor het gezellige vakantiegevoel nooit lang wegblijft.

De luxe van thuis in onze fijne safaritenten

Een vakantie waarbij je alle voordelen van thuis ervaart. Denk daarbij aan een echt bed inclusief fijn matras en een keuken met alle inventaris die je nodig hebt.  Maar er is ook een barbecue aanwezig voor gezellige maaltijden én een hangmat om het vakantiegevoel helemaal compleet te maken. Zo hoef je zelf alleen maar je kleding en wat handdoeken mee te nemen en kan het vakantiegevoel direct beginnen zodra je je voordeur achter je dicht trekt. In de safaritenten van Villatent ervaar je de perfecte combinatie van buitenleven en vakantie, en dan zonder alles wat er komt kijken bij het zelf meenemen en opzetten van jullie tent.

Perfecte service, ook tijdens glamping op kleine campings

Of je nu kiest voor glamping op een kleine camping of juist een grotere camping, je kan hierbij altijd rekenen op een perfecte service. Bij het uitkiezen van de juiste campings, is de service van de camping namelijk een criterium waar we goed op letten. Daardoor staat niks een fijne vakantie meer in de weg! Wil je tips over welke steden in de buurt zeker een bezoek waard zijn of willen jullie graag dineren in een fijn lokaal restaurant? Bij de receptie van de camping kunnen ze je zeker verder helpen.

Hulp bij het vinden van de juiste kleine camping voor glamping

Bij Villatent zetten we graag net dat stapje extra voor onze gasten. Ben jij op zoek naar een fijne kleine camping voor glamping? Laat het aan ons weten, we denken graag mee over de Villatent die past bij jullie wensen. En met behulp van de zoekfunctie op de website kan je natuurlijk ook alle informatie vinden over mogelijke vakantieplekken. Hebben jullie al geboekt? Lees je dan alvast helemaal in over jullie vakantiebestemming en laat de voorpret beginnen! Of jullie nu op een kleine camping glamping gaan ervaren of een grotere camping, een vakantie in een Villatent staat garant voor een geslaagde vakantie!