Villatent
Glamping Nederland

Ingerichte tent Nederland

 
  • Glamping in eigen land
  • Luxe safaritenten
  • Geschikt voor 6 personen

Een luxe vakantie in een ingerichte tent in Nederland

Willen jullie dit jaar ook op vakantie in een ingerichte tent in Nederland? Dan ben je bij Villatent aan het juiste adres! Bij ons vind je namelijk de mooiste tenten op de leukste campings in Nederland. Ga je op vakantie in een Villatent, dan profiteer je van veel comfort. Onze tenten zijn niet alleen volledig ingericht, er staan ook wat leuke extra’s op jullie te wachten. En wat dacht je van alle leuke activiteiten die worden georganiseerd op de glamping? In een Villatent verveel je je geen moment!

 

Het gemak van een ingerichte tent huren in Nederland

Vakantie is bedoeld om te ontspannen en uit te rusten. Maar voordat het eenmaal zover is, ben je vaak een hoop geregel verder. Omdat er een lange reis gemaakt moet worden naar een ver land of omdat je een tent en alle tentbenodigdheden moet inpakken. Bij Villatent brengen we graag de ontspanning in jullie vakantie terug, vanaf het eerste moment! Huur je een ingerichte tent in Nederland, dan heb je namelijk geen lange reis voor de boeg. Dat geeft je alvast een ontspannen begin van de vakantie. Maar ook het inpakken hoeft niet lang te duren. Alles is namelijk al in jullie tent aanwezig! Op je kleren en wat handdoeken na heb je helemaal niets nodig.

Geniet van alle extra’s bij jouw Villatent

Wat kan je dan precies verwachten van een verblijf in een Villatent? We hebben verschillende typen Villatenten, met en zonder sanitair. Kies je voor een tent met sanitair, dan heb je een douche, toilet en wastafel in de tent. Maar ook zonder sanitair heb je een zeer luxe vakantie! In jullie tent staan heerlijk comfortabele bedden, luxe meubels van mooi steigerhout en een keuken met volledige inventaris. Leuke extra’s zijn de Villatent hangmat en een professionele Outdoorchef gasbarbecue bij de glamping vakantie Nederland!

Altijd een leuke camping met Villatent

Verblijf je in een Villatent, dan verblijf je ook altijd op een hoogwaardige camping met veel faciliteiten. We zijn namelijk kritisch in het uitkiezen van onze campings. We vinden het belangrijk dat jullie zowel in de tent als op de camping van alle gemakken voorzien zijn. Zo hebben de campings in het hoogseizoen een actief animatieteam met een leuk programma voor jong en oud. Daarnaast is er altijd een leuk zwemwater of zwembad aanwezig en zijn er diverse sportieve activiteiten te ondernemen op of rondom de camping. Bekijk de verschillende campings in Nederland om te zien welke er het beste bij jullie past.

Boek vandaag nog jullie vakantie in een ingerichte tent in Nederland

Willen jullie dit jaar ook genieten van een luxe vakantie in een compleet ingerichte lodgetent in Nederland? Boek vandaag nog jullie vakantie in het mooie Limburg, aan de rand van de Veluwe of in het verrassende Twente. Ontdek het gemak van een vakantie in een compleet ingerichte tent! Liever naar het buitenland? Ook in de mooie landen Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië vind je een verrassend aanbod van onze mooie tenten. Gun jezelf het gemak van een heerlijke vakantie in een ingerichte tent en boek bij Villatent! Geniet van een heerlijke glamping vakantie in Nederland.

Waarom boeken bij Villatent?

  • Uitsluitend op hoogwaardige campings
  • Door Zoover beoordeeld met een 9,5
  • Altijd persoonlijk advies