Villatent
Glamping met Pasen

Glamping met Pasen

 
  • Voordelig glampen tijdens het Paasweekend
  • Safaritenten met eigen sanitair
  • De leukste campings in Nederland

Glamping met Pasen maakt jouw feestdagen extra speciaal!

Wil je een keer wat anders met de feestdagen, denk dan eens aan glamping met Pasen! Zo vroeg in het jaar is het extra leuk om er met de familie op uit te gaan en te genieten van elkaars gezelschap. En wat zijn nu betere omstandigheden voor een uitgebreide paaslunch dan een luxe safaritent? Je hebt alles bij de hand, een compleet ingerichte keuken en natuurlijk een fijne tafel om die lunch aan op te eten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om deze Pasen te genieten van een glampingvakantie? We nemen graag de mogelijkheden met je door.
 

 

Genieten in jullie Villatent tijdens glamping met Pasen

Wat kan je verwachten als je Pasen doorbrengt in een Villatent? Allereerst geniet je van een compleet ingerichte safaritent met alles wat je nodig hebt. Een comfortabel bed bijvoorbeeld, maar ook fijne loungemeubels zijn aanwezig. Komt het zonnetje er lekker door? Dan ga je natuurlijk lekker op jullie overdekte terras zitten of doe je een dutje in jullie eigen Villatent hangmat. Geen zin om te koken? Wat dacht je van een echte Paasbarbecue! Met jullie eigen Outdoorchef gasbarbecue is het bereiden van een lekkere maaltijd een fluitje van een cent. 

Breng Pasen door op de leukste campings

Niet alleen jullie Villatent, maar ook de camping waarop je verblijft is van de hoogste kwaliteit. Zo staan onze tenten altijd op campings met minimaal 4 sterren en zijn er veel verschillende faciliteiten te vinden. Alhoewel het animatieteam op de meeste campings nog niet actief zal zijn met Pasen, hoeven jullie je niet te vervelen! Naast de vele mogelijkheden op de campings zelf, kan je ook buiten de campings van alles ondernemen. Door de glamping thema’s die we gemaakt hebben, kies je gemakkelijk een camping die bij jullie past. Gaan jullie voor een Actief en Avontuurlijk Paasweekend of past Kalmte en rust beter bij jullie? 
 

Ook je hond is welkom op veel van onze campings!

Willen jullie je hond graag meenemen tijdens jullie glamping vakantie? Op de meeste campings is ook jullie hond van harte welkom! Dat scheelt weer kosten en het geregel van een pension. Neem een lekker dikke deken mee voor je viervoeter om ’s nachts op te slapen. Als je naar het buitenland gaat, zijn er soms bepaalde vaccinaties die je hond nodig heeft. Het is dus slim dit vooraf te controleren. Wil je nog meer tips over glamping met je hond? Lees dan de blog die we hier eerder over publiceerden. 

Zowel in Nederland als daarbuiten

Hoewel het in Nederland met Pasen nog wat fris kan zijn, is het in een safaritent vaak toch al erg comfortabel. Maar natuurlijk is het ook mogelijk net wat warmere streken op te zoeken. Wat dacht je van glamping met Pasen in FrankrijkItalië of een van onze andere landen? Met de mogelijkheden van onze zoekfunctie vind je gemakkelijk een camping die bij jullie past in het land van jullie voorkeur. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste camping? We geven je graag een advies op maat. Neem dus gerust contact met op met ons enthousiaste team!

Boek een safaritent