Villatent

Glamping Nederland

Een luxe glampingvakantie in Nederland


Voor een luxe vakantie zit je in Nederland goed, want glamping in Nederland is op verschillende plaatsen mogelijk. In een Villatent ervaar je de luxe van thuis, met daarbij de rust van het buitenleven. Ben je al bekend met glamping en wil je weten waar je in Nederland terecht kan voor een verblijf in een fijne Villatent? Of wil je juist weten wat een glamping vakantie nu zo fijn maakt? We vertellen je er graag alles over. En laten we vast beginnen met één van de mooiste voordelen: Nederland is goed bereikbaar, zowel per auto als per trein of per vliegtuig en alles is dichtbij. Ervaar alle voordelen van glamping in Nederland op één van de fijne campings die we voor je hebben geselecteerd.

 
 

Zorgeloze glamping vakantie in Nederland

 
Het grote voordeel van glamping is het luxe en zorgeloze aspect. Zorgeloos, omdat je niet hoeft na te denken over of jullie nog wel genoeg haringen hebben en of alle luchtbedden nog wel heel zijn. Luxe, omdat in een Villatent alles aanwezig is voor een fijne vakantie. Een volledig ingerichte keuken en desgewenst een tent met fijne badkamer. Van een barbecue tot een heerlijke hangmat, overal is aan gedacht om jullie een luxueus vakantiegevoel te bieden.

Ervaar het buitenleven tijdens je vakantie in een Villatent


Vaak is het een keuze die je moet maken voor je vakantie. Je gaat óf kamperen óf een huisje huren. Waarbij je in een huisje wel een kant-en-klaar vakantieverblijf hebt, mist toch vaak het buitengevoel. Zeker voor de mensen die van kamperen houden, maar gewoon even geen zin hebben om weer met die tent te moeten sjouwen komende vakantie. Juist voor deze mensen is glamping in Nederland ideaal. Want een glampingtent van Villatent is in de basis een echte tent, waarbij je het kampeergevoel zeker zal ervaren. Maar dan zonder het lekke luchtbed.

 

Glamping in Nederland: de ideale gezinsvakantie


Er zijn verschillende factoren die een vakantie in Nederland perfect maken voor het hele gezin. Allereerst is Nederland goed bereikbaar per auto, per trein en per vliegtuig. In dit kleine land zijn mooie natuurgebieden, bezienswaardigheden en attractieparken bovendien altijd dichtbij. Het is uitstekend geschikt voor wandel- en fietstochten. Daarnaast  staan onze tenten altijd op kindvriendelijke campings, waar allerlei leuke activiteiten te beleven zijn. Of je nu op zoek bent naar een fijne camping voor kleine kinderen of vermaak zoekt voor puberende tieners: je vindt de Villatent voor jullie perfecte vakantie in Nederland!

Wat heb je nodig als je op glamping vakantie gaat?


Een Villatent is een ingerichte tent met alles wat je nodig hebt. Wat je dan nog zelf mee moet nemen? Niet veel! Zo hebben wij al gedacht aan het complete servies en alle kookgerei. Wel is het handig om zelf handdoeken en theedoeken mee te nemen. Zaken als bedlinnen, een babybedje en kinderstoel kan je bijboeken, zodat je ook daar niet aan hoeft te denken. Zo houden jullie in de koffer genoeg ruimte over voor heel veel spelletjes, speelgoed, je vakantiekleding en de fotocamera! Zeker weten dat je niks vergeet? Lees dan onze lijst nog even door.