+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

✅ Gratis omboekgarantie
Zorgeloos op vakantie met Villatent
✓ Boek met garantie

Glamping in de Dordogne

  1. Glamping Dordogne

Genieten van luxe glamping in de Dordogne

Glamping in de Dordogne kunnen we iedereen aanraden. In deze Franse regio zijn namelijk alle ingrediënten aanwezig voor een fijne vakantie. Op 10 uur rijden van Nederland vind je een prachtige, groene omgeving met veel verschillende landschappen. De rivieren die door het landschap kronkelen maken het plaatje compleet. Ook het klimaat is erg aangenaam met in de zomer temperaturen rond de 30 graden en koele avonden. Niet voor niets is de Dordogne een populaire bestemming onder kampeerders.

Volop luxe tijdens glamping in de Dordogne

Houden jullie van kamperen, maar mag het net een tandje luxer? Of een paar tandjes? Dan is vakantievieren in een Villatent de perfecte oplossing. Alle facetten die het kamperen zo aantrekkelijk maken zijn aanwezig. Veel buiten zijn, je eigen kampeerplaats, het contact met andere vakantiegangers en 's ochtends verse broodjes halen voor het ontbijt. En onze Villatenten ondervangen alle minder aantrekkelijke kanten van het kamperen. Zo hoef je niet je hele huisraad mee te slepen, want alles is aanwezig in jullie luxe safaritent. Inclusief een lekker bed. Slapen op een luchtbed is dus ook iets wat tot het verleden behoort. In veel tenten is zelfs een badkamer aanwezig, maar je hebt ook de keuze voor een tent zonder sanitair.

Tal van leuke activiteiten tijdens glamping in de Dordogne

In de zomerperiode is de Dordogne het toneel van diverse leuke festivals. Alle muziekstijlen zijn vertegenwoordigd, van jazz en flamenco tot klassiek en barokmuziek. Ook leuk zijn de vele markten die in de regio worden georganiseerd. Geniet van delicatessen als zwarte truffels, walnoten en heerlijke aardbeien. De mooie natuur in de Dordogne leent zich natuurlijk uitstekend voor sportiviteit. Fiets, wandel of rijd op een paard door de bossen, kano op een meanderende rivier of speel golf met een prachtig uitzicht. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden tijdens jullie glampingvakantie in de Dordogne.

Verblijf op de leukste campings in de Dordogne

Jullie vakantie in de Dordogne breng je door op de mooiste campings. Want bij Villatent zijn we kritisch met het uitzoeken van geschikte campings. Zo kom je altijd terecht op camping die minimaal 3 sterren waard zijn, hoog worden beoordeeld door andere vakantiegangers en ze beschikken over diverse faciliteiten. In de Dordogne staan onze Villatenten op 2 prachtige campings, namelijk Lestaubière en Le Pech Charmant. De Villatenten op deze campings zijn ingericht voor 5 of 6 personen. Beleef met je gezin of vrienden een heerlijke vakantie.

Een heerlijke glampingvakantie in het land van de 1001 kastelen

Kies je voor glamping in de Dordogne met Villatent, dan staat je nog wat leuks te wachten. De Dordogne staat namelijk ook bekend om de vele kastelen. Klaar voor een tripje naar de Middeleeuwen? Tijdens een wandeling of rondleiding ervaar je de verschillende periodes waarin ze gebouwd zijn. Zijn jullie klaar voor een heerlijke vakantie vol luxe? Boek vandaag nog jouw Villatent op familiecamping Lestaubiere in de Dordogne. Hier staan extra grote tenten die geschikt zijn voor 6 personen. Ook camping Le Pech Charmant doet zijn naam eer aan. Deze camping gelegen in bosrijk gebied heeft alles voor een heerlijke familievakantie. Hulp nodig bij het kiezen van een camping? We geven je graag persoonlijk advies, neem gerust contact met ons op!