Villatent
Safaritent Nederland

Compleet ingerichte tent huren

 
  • Luxe safaritenten in Nederland
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Een compleet ingerichte tent huren voor een zorgeloze vakantie

Willen jullie ook ervaren hoe het is om zorgeloos op vakantie te gaan, overweeg dan eens een compleet ingerichte safaritent te huren! Geen gedoe met het inpakken en opzetten van de tent, maar wél alle voordelen van het echte campingleven. Dat is precies wat glamping zo fijn maakt! En natuurlijk die goede nachtrust op de heerlijke bedden in onze tenten. Want in onze safaritenten vind je uitsluitend meubilair van de hoogste kwaliteit! Zo kan jullie vakantie echt niet meer stuk.

 

Een compleet ingerichte tent huren in de mooiste vakantielanden

Naar welk land gaan jullie het liefst op vakantie? Onze tenten vind je in de mooiste vakantielanden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantie in pittoresk Italië? Of je nu een rustige camping zoekt midden in de natuur of juist een bruisende camping met volop activiteiten voor jong en oud, je vindt ze in Italië! Ook in populair vakantieland Frankrijk zijn onze luxe Villatenten op tientallen campings te vinden. Ben je een liefhebber van de Spaanse cultuur of ben je verliefd op de prachtige natuur van Kroatië? Je geniet nog meer als je verblijft in een Villatent! Geen zin om naar het buitenland te gaan? Ook in Nederland kan je op de leukste campings onze compleet ingerichte tenten huren!

Genieten in onze compleet ingerichte tenten

Bij Villatent zorgen we goed voor onze gasten. Naast het uitzoeken van de leukste campings, zorgen we er ook voor dat je in de tent alles bij de hand hebt voor een fijne vakantie. De tent is ingericht met stoere en comfortabele steigerhouten meubels, die uiteraard splintervrij zijn. En met die nachtrust komt het wel goed op onze fijne bedden. Je vindt een moderne keuken inclusief volledige inventaris, zodat je ook op vakantie lekker kunt kokerellen. Maar je maaltijden bereiden op een barbecue, dat maakt de vakantie natuurlijk helemaal af! Daarom beschik jullie ook over je eigen Outdoorchef gasbarbecue. Om het plaatje compleet te maken vind je in elke tent een Nespresso automaat voor je dagelijkse kopje koffie en een heerlijke hangmat.
 

Altijd een camping met faciliteiten voor het hele gezin

Kies je voor een vakantie in een Villatent, dan kom je altijd terecht op de leukste campings. We zijn namelijk behoorlijk kritisch bij het uitzoeken van die campings! Zo moet een camping minimaal over 4 sterren beschikken en goede recensies hebben op Zoover. Daarnaast bekijken we of er voldoende faciliteiten aanwezig zijn en vinden we het belangrijk dat er vriendelijke medewerkers zijn om jullie te helpen met vragen. Daarnaast is er op de meeste campings in het hoogseizoen een actief animatieteam aanwezig. Op sommige buitenlandse campings is er ook een Nederlands animatieteam.

Maak ook kennis met glamping volgens Villatent!

Ben je nieuwsgierig geworden naar een vakantie in een Villatent? Door vandaag nog jouw compleet ingerichte tent te huren, weet je zeker dat je die plek op jullie favoriete camping niet misloopt. Kies met behulp van de filters gemakkelijk de camping die bij jullie past, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Een waarschuwing is op zijn plaats: Als je eenmaal een vakantie hebt doorgebracht in een Villatent, wil je nooit meer anders!

Boek een safaritent in Europa