Villatent
Camping Spanje met zwembad

Camping Spanje met zwembad

 
  • Luxe safaritenten in Spanje
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Een camping in Spanje met zwembad: de ideale vakantiebestemming

Villatent is dé plek waar je moet zijn als je zoekt naar een camping in Spanje met zwembad. Wij zoeken namelijk altijd de beste campings uit voor jullie vakantie! En naar die camping hoef je zelf geen tent mee te nemen: jullie verblijven namelijk in één van onze compleet ingerichte safaritenten! Zo genieten jullie van alle fijne aspecten van een kampeervakantie, maar dan zonder het hoeven meenemen van een tent of caravan en alle andere benodigde kampeerspullen. Voor een vakantie in een Villatent pak je je kleren in, wat spelletjes en kan je direct vertrekken!

 

Volop waterpret op een camping in Spanje met zwembad

Spanje is een heerlijk vakantieland met fijne temperaturen. Logisch dat jullie tijdens je vakantie graag een duik willen nemen! Daarom heeft Villatent glampings in Spanje uitgezocht met mooie zwembaden, waar je heerlijk in kunt afkoelen. Ook liggen de campings heel dichtbij of zelfs direct aan het strand. Je kunt dus niet alleen terecht in het zwembad, maar ook genieten van de zee. Het prachtige zandstrand van de Costa Brava nodigt uit om zandkastelen te maken en heerlijk van de zon te genieten.

Alles bij de hand in jullie safaritent

De safaritenten van Villatent staan bij aankomst volledig ingericht voor jullie klaar. Daardoor kunnen jullie genieten van een luxe kampeervakantie zonder bijkomend gedoe. In de tent vind je bijvoorbeeld een keuken met inventaris. Van koekenpan tot kaasschaaf, alles is aanwezig. Ook is er een grote koelkast met vriesvak om te zorgen dat jullie etenswaren koel blijven. Slapen op een luchtbed is er niet bij: er staan heerlijke bedden voor jullie klaar. Daarnaast zijn er genoeg zitplaatsen en kan je altijd relaxen in jullie eigen Villatent hangmat. Zowel bij het zwembad als rondom de tent is alles aanwezig om helemaal tot rust te komen!

Mooi uitzicht, ruime plek, speeltuin in de buurt. – Dieuwertje verbleef op camping Nautic Almata

Geniet van de faciliteiten op onze Spaanse campings

De campings van Villatent liggen aan de Spaanse Costa Brava. Een zeer populair vakantiegebied en dat is natuurlijk niet voor niets! Er zijn talloze gezellige dorpjes en prachtige stranden. Maar ook op de campings van Villatent is van alles te beleven. Er zijn veel faciliteiten en volop speelmogelijkheden voor de jeugd. In het hoogseizoen organiseren de animatieteams leuke activiteiten waar het hele gezin aan mee kan doen. Ook aan rust en natuur is geen gebrek in Spanje. Zo ligt camping Nautic Almata zelfs in een natuurpark en stroomt er een camping over de rivier.

Een persoonlijk advies voor jullie perfecte vakantie

Willen jullie genieten van een vakantie in Spanje waarbij je dagelijks een heerlijke duik kan nemen? Wacht dan niet te lang met boeken, zodat je zeker weet dat er nog plek is. Het team van Villatent geeft je ook met plezier een persoonlijk advies. Twijfelen jullie dus over de leukste camping of hebben jullie nog andere vragen over glamping met Villatent? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen jullie graag verder! Jullie vakantieplezier staat bij ons voorop. We zorgen er dan ook graag voor dat jullie vakantie van begin tot eind volledig zorgeloos is! Wanneer mogen we jullie verwelkomen in een Villatent?