Villatent
Glamping

Camping vakantie glamping

 
  • Glamping = glamorous camping
  • Villatenten in 5 Europese landen
  • Campings met minimaal 3 sterren

De juiste camping voor vakantie in een glamping tent

Op zoek naar een camping voor een glamping tent vakantie? De luxe safaritenten van Villatent staan op de leukste campings. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten kan je genieten van de luxe van Villatent. Je hebt hierbij keuze uit 5- en 6-persoonstenten en kan daarnaast kiezen voor een tent met of zonder sanitair. Kies je voor een tent met sanitair? Dan heb je de beschikking over je eigen douche, toilet en wastafel. Zo hoef je tijdens je vakantie je tent niet uit. Alhoewel, op en rondom onze campings zijn wel héél veel leuke dingen te beleven!

 

In welk vakantieland vinden jullie dé camping voor een vakantie in een glamping tent?

Worden jullie enthousiast van een luxe vakantie aan het Franse strand? Onze tenten vind je verspreid over heel Frankrijk. Of je nu graag in de Alpen bivakkeert of de prachtige Dordogne wilt bezoeken, er is altijd een camping die bij jullie wensen aansluit. Op de kaart kan je gemakkelijk zien welke campings op jullie favoriete locatie liggen. Naast Frankrijk vind je onze tenten ook in de prachtige vakantielanden Italië, Spanje, Kroatië en Nederland. Wat ons betreft stuk voor stuk perfecte landen voor een heerlijke vakantie.

Aan welke eisen moet jullie camping voldoen?

Het boeken van een vakantie waar iedereen het naar zijn zin heeft, is voor een gezin soms lastig. Zeker als er rekening gehouden moet worden met verschillende leeftijden. Op de campings die je boekt via Villatent zal dat probleem zich niet snel voordoen. Er is namelijk voor jong en oud genoeg te beleven! In het hoogseizoen is er bijvoorbeeld een animatieteam aanwezig wat leuke activiteiten organiseert. Maar hiernaast is er op en buiten de campings ook genoeg te bekijken en te doen. Denk aan sportfaciliteiten, maar ook leuke zwembaden en mooie stranden.

 

De juiste camping vinden voor jullie glampingvakantie

Op onze website vind je diverse mogelijkheden om een camping te vinden die bij jullie gezin of andere reisgezelschap aansluit. Zo kan je selecteren op een bepaald thema of op de reisafstand vanaf Nederland bijvoorbeeld. Daarnaast kan je bekijken welke campings het beste aansluiten bij de leeftijd van jouw kinderen. We hebben campings die perfect zijn voor tieners, maar ook campings waar je juist met de allerkleinsten zorgeloos naartoe kan. Willen jullie je hond(en) meenemen op vakantie? Op de meeste campings voor een vakantie met glamping is je viervoeter van harte welkom.

Zorgeloos op vakantie met Villatent

Vakantie moet leuk en ontspannen zijn, al vanaf het moment dat je gaat boeken. Zo denken we er in ieder geval over bij Villatent. Daarom maken we het je op onze website graag zo gemakkelijk mogelijk om een geschikte camping uit te zoeken. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan kan je altijd contact opnemen voor een persoonlijk advies. Ook in de aanloop naar jullie vakantie zijn we altijd bereikbaar voor al je vragen. Bekijk ook onze Veelgestelde vragen voor meer informatie! Zo ga je met een gerust gevoel op vakantie. Ook genieten van glamping op de mooiste campings? Boek vandaag nog jullie vakantie!