+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

✅ Gratis omboekgarantie
Zorgeloos op vakantie met Villatent
✓ Boek met garantie

Beoordelingen | Villatent

  1. Beoordelingen

Onze beoordelingen

443 beoordelingen
  1. 7,9

    Heerlijk om wel het gevoel van een tent te hebben, maar ook de luxe van een bed en badkamer. Het ontvangst was erg hartelijk!

    Juni 2020 -  verbleef in Camping 't Geuldal | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  2. 7,4

    - heel mooi ingerichte tenten! Al meerdere Safari tenten geboekt. Deze vinden we erg fijn. - ruime plekken, groen, leuk hoekje met 4 villa tenten bij elkaar - veel speeltuintjes - kinderen vonden t fantastisch!

    Juni 2020 -  verbleef in De Papillon | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  3. 8,7

    Welkomstzakje was erg fijn! Genoeg ruimte in en om de tent. Hangmat is zeker een pluspunt.

    Juni 2020 -  verbleef in De IJsvogel | Luxe Sanitair XL+ 6 Pers.

  4. 8,2

    - Zeer mooie en degelijke tent en een mooie ligging. - De hangmat en de gas bbq zijn hele leuke extraatjes. Ook de tarp was hard nodig en hebben we goed gebruikt. - Goed sanitair

    Juni 2020 -  verbleef in De Papillon | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  5. 8,6

    Wij zijn niet gewend om op een camping op vakantie te gaan. Dus het was voor ons een luxe manier om kennis te maken met een camping. Zeer complete tent! De bbq is echt een fantastisch apparaat!

    Juni 2020 -  verbleef in Camping Betuwestrand | Luxe Sanitair XL+ 6 Pers.

  6. 9,7

    De veranda. Het speeltuintje voor ons huisje. De camping is heel erg leuk! 180 euro voor 2 overnachtingen vind ik een hele leuke prijs. Meer zou ik echt niet willen betalen.

    Juni 2020 -  verbleef in Camping Betuwestrand | Luxe Sanitair XL+ 6 Pers.

  7. 9

    Sfeervolle en hartelijke camping. De tenten staan op een gezellig veldje naast elkaar met genoeg ruimte ertussen. Leuke speeltuin voor de kinderen en goed restaurant/terras met heerlijke streekgerechten voor de ouders. Tip: de ijssalon op de camping mag je niet overslaan. De omgeving heeft veel te bieden; wandelen, (race)fietsen en leuke dorpjes. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Juni 2020 -  verbleef in Camping 't Geuldal | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  8. 8,3

    Leuke locatie plus mooie tent.

    Juni 2020 -  verbleef in Camping 't Geuldal | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  9. 9

    Zeer mooie en luxe tent, voorzien van alles wat je nodig hebt. Prima camping, zeker met mooi weet is het meertje een heerlijke plek om tijd door te brengen.

    Juni 2020 -  verbleef in Camping Betuwestrand | Luxe Sanitair XL+ 6 Pers.

  10. 9

    De tenten staan gezellig op een mooi pleintje met voldoende privacy

    Juni 2020 -  verbleef in Camping Betuwestrand | Luxe Sanitair XL+ 6 Pers.