+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

Vroegboekkorting
Nu 10% korting bij Villatent voor seizoen 2021
✓ Boek hier

 

Beoordelingen | Villatent

  1. Beoordelingen

Onze beoordelingen

730 beoordelingen
  1. 9,5

    Beautiful tent and accommodation, very well organised and comfortable.

    September 2020 -  verbleef in Le Coin Tranquille | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  2. 7,5

    De tent is van alle gemakken voorzien. We hadden zelf het een en ander aan camping spullen meegenomen maar eigenlijk was alles wat wij nodig hadden aanwezig in de tent. Meerdere plekken waar je kan zitten is echt top, dus aan tafel, in de loungestoel of hangmat. Erg fijn!

    September 2020 -  verbleef in Campeggio del Garda | Luxe Sanitair 5 Pers.

  3. 8,7

    Tenten met uitzicht op de uitgebreide speeltuin, restaurant met lekker eten (wel prijzig) Nette camping, schone frisse tent (met stapelbed Zeggen onze dochters van 3 en 6)

    September 2020 -  verbleef in Camping 't Geuldal | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  4. 7,4

    De sfeer met andere bezoekers.

    September 2020 -  verbleef in Lac d'Orient | Luxe 5 Pers.

  5. 10

    Very nice, clean camping in a beautiful surrounding. We liked it very much. We love to camp, but don't like to pack all the campingstuff, so this was ideal for us!

    September 2020 -  verbleef in Camping 't Geuldal | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  6. 8

    Mooie luxe tent. Je kunt 'm helemaal open slaan waardoor je buiten kunt koken. De loungestoel, de loungebank en de eettafel met banken zijn erg fijn! De bedden zijn top. Enige minpunt is de camping. Alles staat erg dicht op elkaar!

    September 2020 -  verbleef in Camping Village Cavallino | Luxe Sanitair 5 Pers.

  7. 8,3

    Erg genoten

    September 2020 -  verbleef in De Papillon | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  8. 9

    De ligging aan het speeltuintje was geweldig voor onze zoon van 2 jaar. De villatent was erg luxe, ruim en mooi. Jammer dat de snackbar en pizzaria niet meer open waren vanwege laag seizoen. De camping was namelijk nog wel helemaal vol. Mooi weer gehad. Erg genoten. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

    September 2020 -  verbleef in Camping 't Geuldal | Luxe Sanitair XL 6 Pers.

  9. 8

    Goede accomodatie, het comfort van een huisje in de vorm van een tent!

    September 2020 -  verbleef in Camping Betuwestrand | Luxe Sanitair XL+ 6 Pers.

  10. 9,2

    Geen recensie achtergelaten

    September 2020 -  verbleef in Camping 't Geuldal | Luxe Sanitair XL 6 Pers.