Villatent
Aparte overnachting

Aparte overnachting

 
  • Luxe safaritenten in Europa
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Ervaar jouw aparte overnachting met glamping

Op zoek naar een aparte overnachting? Een overnachting in een Villatent is precies dat ‘anders dan anders’ waar je naar zoekt! Onze compleet ingerichte safaritenten zijn namelijk van alle gemakken voorzien en bieden een unieke combinatie: kamperen met een hoge mate van luxe. Waar kamperen voor veel mensen een beeld van afzien oproept, is dat bij glamping zeker niet het geval. In onze tenten vind je namelijk alles wat je nodig hebt op vakantie. Een ingerichte keuken, fijne bedden, comfortabele meubels: het is er allemaal. Daardoor kan je optimaal genieten van het buitenleven en de faciliteiten op onze campings. ’s Avonds trek je je terug in je eigen tent of op jullie overdekte veranda.

 

Een bijzondere en aparte overnachting met Villatent

Wat kan je precies verwachten van een overnachting in een Villatent? Onze safaritenten vind je op de leukste campings in Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië. Ieder land heeft natuurlijk zijn eigen charmes, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat het heerlijke vakantielanden zijn. Blijf dichtbij huis en ontdek de schoonheid van eigen land of zoek het wat zuidelijker in één van de populaire vakantielanden. Alhoewel voor één nacht naar Frankrijk of nog verder wat veel gevraagd is: plak er dus gerust een paar dagen extra aan vast!

Ontdek de leukste campings met Villatent

Om van jullie overnachting of vakantie een succes te maken, staan onze tenten alleen op de allerleukste campings. Je vindt hier allerlei faciliteiten, zoals een zwembad, restaurant en winkeltje. Op sommige campings vind je zelfs een sauna of complete wellness: perfect om helemaal tot rust te komen! Maar ook met kinderen zit je goed in een Villatent. Het hele gezin zal onder de indruk zijn van de luxe van de Villatent en welk kind vindt het niet leuk in een stapelbed te slapen? Al onze campings zijn kindvriendelijk, je kan dus altijd met de hele familie in een Villatent terecht!

Mooie, ruime tent (6 persoons met sanitair). Heel schoon. Servies en keukengerei zag er heel netjes en nieuw uit. Goede bedden. Ruim buiten en ruime plek. Leuke familiecamping. Zeer verzorgd en zeer vriendelijk personeel. – Marjolein verbleef op camping Le Coin Tranquille

Voor iedereen de juiste camping

Natuurlijk hebben jullie wensen voor jullie aparte overnachting. Misschien willen jullie overdag wel een grote stad bezoeken en lekker veel tijd doorbrengen op het terras. Of zijn jullie avontuurlijk ingesteld en graag sportief bezig? Je zit altijd goed in een Villatent! Onze campings liggen op heel verschillende locaties. Vlakbij prachtige natuur, aan de kust, maar ook bij grote steden en gezellige dorpjes. Daarnaast zijn, zeker buiten het hoogseizoen, veel van onze campings zeer geschikt om helemaal tot rust te komen. Er is dus altijd een plekje wat bij jullie past.

Een persoonlijk advies voor jullie aparte overnachting

We vinden het belangrijk dat jullie op een plek verblijven die aansluit bij al jullie wensen. Om daarvoor te zorgen, geven we je met plezier een persoonlijk advies! Ons team kent alle campings door en door dus kan jullie een passend advies geven voor de ideale camping. Daarnaast vind je op onze website veel informatie over alle campings, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Zoeken jullie een aparte overnachting die jullie niet snel zullen vergeten? Een verblijf in een Villatent zal jullie verwachtingen zeker overtreffen!

Boek een safaritent
 
 

Meer inspiratie nodig?

Zit jouw ideale camping hier nog niet tussen? Geen zorgen! Bekijk snel onderstaande pagina en laat je inspireren door ons complete campingaanbod.
Bekijk ons complete campingaanbod