Villatent
Villatent - Zomer

Het Villatent affiliate programma

Hoe werkt een samenwerking middels ons affiliate programma?

Met het doorsturen van bezoekers naar www.villatent.nl sla je twee vliegen in een klap! Voor het plaatsen van een link of banner naar onze website draag je het merk Villatent een warm hart toe én je ontvangt hiervoor een vergoeding. Voor ons affiliate programma werken wij samen met TradeTracker. Zij zorgen voor de uitkering van de vergoeding en staan klaar voor al je technische vragen. 

Wat biedt Villatent jou? 

  • Je ontvangt 6% commissie;
  • De attributieperiode duurt 100 dagen;
  • We werken met een Custom Attributie Model van TradeTracker. Zo worden alle publishers op een eerlijke wijze beloond;
  • We maken gebruik van automatisch gegenereerde productfeeds.

Klaar om de samenwerking aan te gaan?

Wil jij profiteren van het succes van Villatent? Meld je dan aan als affiliate van Villatent via TradeTracker.

Stap 1: Meld je aan via www.tradetracker.com.

Stap 2: Villatent keurt de aanmelding goed. Zodra je als partner door Villatent bent geaccepteerd kun je kant en klare banners selecteren en plaatsen. De codes daarvoor krijg je vanTradeTracker. Vragen? De helpdesk van TradeTracker staat voor je klaar.

Stap 3: De samenwerking is een feit. Als één van de bezoekers via jouw site bij Villatent boekt, ontvangt je automatisch commissie. TradeTracker draagt vervolgens zorg voor de uitbetaling van het totale commissiebedrag, dit gebeurt één keer per maand.

Heb je al een TradeTracker account? Zoek dan de campagne van Villatent op en meld je hier voor aan.

Alle aanvragen worden door ons gekeurd. Villatent behoudt zich het recht om partneraanvragen te weigeren. Meer informatie over het affiliate programma of op zoek naar geschikt beeldmateriaal voor de campagne? Neem contact met ons op via marketing@villatent.nl.