Villatent
Glamping in de zomervakantie

20% korting hoogseizoen

 
  • Luxe safaritenten in Europa
  • Geschikt voor 6 personen
  • Gelegen op hoogwaardige campings

Profiteer van 20% korting  tijdens de zomervakantie

Voordelig glampen tijdens de schoolvakantie? Dat kan! Boek je vakantie met maar liefst 20% korting op een van onze geselecteerde Villatenten en laat de voorpret maar beginnen. Twijfel je nog over waar je heen wilt deze zomer? Droom weg bij een vakantie in het zonnige Spanje of prachtige Kroatië. Je vind onze Villatenten in 7 verschillende landen. Eén ding is zeker: jullie ideale vakantie zit er gegarandeerd tussen!

 

Zit je ideale vakantie hier nog niet tussen?

Onze Villatenten vind je verspreid over de mooiste vakantielanden. Natuurlijk kan je lekker dichtbij huis in Nederland terecht, maar ook in landen als Frankrijk en Spanje vind je onze tenten. Op de kaart vind je de precieze locaties van alle campings waar je onze tenten staan. Heb je een voorkeur voor een bepaalde regio? Dan vind je op de kaart gemakkelijk de campings in die regio. Ook kan je met onze thema’s zoeken op bepaalde eigenschappen van een camping. Bijvoorbeeld een rustige ligging of leuke dorpjes en steden die in de buurt liggen.  Zo vind je een camping die perfect past bij jullie wensen!

 

Glamping in de zomervakantie op de mooiste campings

Bij vakantievieren is natuurlijk de tent belangrijk, maar ook de camping waarop je verblijft heeft een belangrijk aandeel in jullie vakantieplezier. Wat betreft de campings zorgen we er dan ook voor dat het jullie aan niets ontbreekt. Alle campings hebben minimaal 3 sterren en goede recensies op Zoover. Veel faciliteiten, vriendelijke medewerkers en natuurlijk een mooie locatie. Onze campings hebben het allemaal. Ontdek al onze campings en kies degene uit die bij jullie past!

Boek vandaag nog jullie glamping zomervakantie!

Veel van onze tenten zijn voor de zomervakantie snel volgeboekt. Zeker de campings die populair zijn onder gezinnen. Hebben jullie dus een camping gevonden die voldoet aan jullie wensen? Boek dan vandaag nog jullie glamping in de zomervakantie! Zo weet je zeker dat jullie de aankomende zomervakantie doorbrengen op de camping van jullie voorkeur. 
Heb je vragen over een camping, wil je een persoonlijk advies of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met al je vragen en ook voor een advies over de camping die het beste bij jullie past kan je natuurlijk bij ons terecht! Boek jullie vakantie en laat de voorpret vandaag nog beginnen!