Het gevoel ervaren van kamperen en wel genieten van alle luxe? Dan heeft Villatent voor jou de ideale oplossing: verblijf in één van onze safaritenten in Frankrijk. Wij beschikken over geselecteerde campings waar je heerlijk en comfortabel kan genieten. Van de Dordogne tot Bretagne, onze safaritenten staan op de meest schitterende locaties in Frankrijk. Onze luxe safaritenten zijn zowel met als zonder sanitair te huren. Naast onze safaritenten in Frankrijk bieden wij ook safaritenten in Italië, Portugal en Duitsland.

Inrichting Safaritent Frankrijk

De safaritenten hebben een stijlvolle uitrusting en beschikken onder andere over twee aparte slaapvertrekken, een keukenblok en een loungeset. Je beschikt over alle voorzieningen van thuis en bent toch aan het kamperen! Voor gezinnen biedt Villatent een zorgeloze vakantie met verblijf in een safaritent in Frankrijk. Naast een tweepersoons boxspring, beschikt onze safaritent over drie andere bedden, waaronder een robuust safari stapelbed! Bekijk hier onze verschillende typen safaritenten.

Ligging

Niet alleen de safaritent heeft alle luxe wat je maar kan bedenken. Ook de camping en omgeving zijn rijk uitgerust. Zo is er bijvoorbeeld altijd een restaurant, zwembad en een speeltuin aanwezig. Ook in de omgeving is altijd iets leuks te doen! Jij en jouw kinderen hoeven zich dus geen enkel moment te vervelen! Bekijk hier onze campings met safaritenten in Frankrijk.

Informatie aanvragen

Wanneer je meer informatie wenst te hebben over een safaritent in Frankrijk, kun je contact met ons opnemen. Daarnaast kun je ook ons aanbod bekijken!

Nu boeken Contact

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief